Despre noi

CINE SUNTEM

Infiinţată în 1993, TESS INDUSTRIE SA este parte a Grupului Conex și a devenit unul din cei mai importanţi  producători de componente auto și subansamble pentru echipamente și utilaje industriale.

Suntem specializaţi în soluţii complete pentru eșapamente pentru industria auto și echipamente industriale, elemente de caroserie și diferite produse industriale. In termeni de capabilităţi de producţie, suntem specializaţi în prelucrarea la rece a tablei și a ţevei prin operaţii specifice de debitare laser și ghilotină, presare, ambutisare, perforare, îndoire ţeavă, sudare și vopsire în câmp electrostatic. De la tăiere laser și până la finisare și montaj, oferim o gamă largă de servicii.

 

Localizată în NE României pe o platformă de producţie de 5000 mp, oferim cele mai noi tehnologii de producţie. Investiţiile recente de peste 5 milioane € în echipamente și facilităţi de producţie cum ar fi debitare laser, presă cu alimentare automată, echipamente de sudură, vopsire în câmp electrostatic ne ajută să vă putem oferi produse și servicii calitative.

Obiectivul nostru este de a crea plusvaloare partenerilor noștri, de a ne atinge și a depăși așteptările producând la un cost redus, fiind de încredere și de neegalat în tot ceea ce ne reprezintă.

 

DESPRE NOI

TESS INDUSTRIE e înconjurată de oameni minunaţi și, cu ajutorul lor, compania a reușit să răspundă pozitiv și să se adapteze continuu la mediul de afaceri mondial. Flexibilitatea noastră ne-a ajutat să ne adaptăm la dinamica diferita a industriilor în care operăm. Suntem convinși ca piaţa globală deţine o mulţime de oportunităţi și ne propunem să creștem alături de angajaţii, clienţii și furnizorii noștri. Acţionând etic, responsabil, oferind produse de calitate și investind în dezvoltarea personalului, TESS INDUSTRIE va avea un impact pozitiv atât în comunitatea noastră cât și în mediul de afaceri.

 

Credem cu adevărat în dezvoltarea de parteneriate pe termen lung și în a răspunde rapid la nevoile partenerilor noștri. În faţa creșterii provocărilor competitive va trebui să devenim mai eficienţi și mai productivi. Trebuie să ne concentrăm pe dezvoltarea mediului de lucru, să investim în cercetare și să punem în aplicare cele mai înalte standarde de fabricaţie. Angajaţii noștri au îmbrăţișat viziunea noastră, sunt delegaţi să lucreze împreună și să ia decizii astfel încât să livreze permanent rezultatele partenerilor noștri.

 

Eu cred că dacă suntem agili și extrem de receptivi, dacă depunem toate eforturile în realizarea de produse de calitate și dacă suntem deschiși la noi tehnologii și oportunităţi, TESS INDUSTRIE va continua să crească și să se dezvolte. Toate acestea vor fi posibile mulţumită unei echipe foarte puternice și de încredere – o echipă de profesioniști.